• kabone76
  • My topic Database Process ISSUES
  • I have a module that returns results similiar to the ones listed below while using a custom form. These results need to go back in to the database where accounts are store. Autopilot_Results will have the same SOURCE, USERNAME, PASSWORD, PROXY. COOKIESTRING is the only value that needs updated. There will be multiple accounts, so COOKIESTRING will need to be updated for the matched SOURCE AND USERNAME in the results from the module.  I have verified that COOKIESTRING is returning a value to assign -  I use this to update the database  -  When it runs it gives -  Essentially this is the goal: The user inputs there account, which doe not have cookies saved yet -  module runs and then the above process where the issue is happens which then should update the database which allows for it to look like -  I have tried to format this so it will be easy for you to understand, because I may be just doing something wrong. I have been trying to get this to work for atleast 2 days, and really need to get this moving.. Thanks
  • Yesterday 02:36
  • kabone76
  • My topic Taking Requests for Video T...
  • Hello Everyone, I will be doing some tutorials in English to help make sure the people who want to use bot chief and do not have the experience needed to create the bots they are looking for have the ability to do so. So please feel free to comment on here with requests for tutorials, and I will do my best to answer as quickly as possible, and get started making that tutorial! Please include the following for me if you want to make a request: Name of the bot: A step by step of how this bot should work. Any other useful information I will need to make the best quality video to help you succeed! Thanks, Kabone
  • 7-7 3:46
  • kabone76
  • My topic HTTP POST - How to?
  • Hello, I am looking to create a bot that registers domains, but having some issues making the api calls.Documentation is here - www.freenom.com/en/freenom-api.html. What I am looking specifically to do is -  Register a domain URL: https://api.freenom.com/v2/domain/register Method: POST Description: Use this function to register a domain. Parameters Parameter Description Required Multiple domainname The name of the domain Yes No period The period of registration. If not given it will default to 1Y for paid domains and will default to 3M for free domains No No forward_url The URL the domain name should forward to No* No forward_mode The type of forward. Can be cloak or 301_redirect. cloak is default. No No nameserver Nameserver to use. A minimum of 2 nameservers is required No* Yes owner_id Contact ID of domain owner Yes** No billing_id Contact ID of billing contact No No tech_id Contact ID of technical contact No No admin_id Contact ID of admin contact No No email E-mail address used for authentication Yes No password Password used for authentication Yes No domaintype The type of the domain: PAID or FREE Yes No idshield Identity protection parameter, possible values : enabled or disabled No** No autorenew Autorenewal setting for this domain. Possible values: enabled or disabled. No No Notes: * forward_url and nameservers are mutual exclusive. Either the forward_url OR nameservers need to be specified. It is not possible to specify both. In case the nameserver is under the same domain, a glue record must be created for this domain. This can be done by registering Nameserver records. ** In case idshield is enabled owner_id doesn't need to be specified. Returned properties Property Description Type result DOMAIN REGISTERED or NOT AVAILABLE Both domain One or multiple hashes with result of domain name registration Both ?currency The currency for given prices Paid ?domainname The domain name as requested Both ?domaintype The domaintype of the checked domainname Both ?expirationdate The date the domain will expire in YYYYMMDD Both ?period The registration period of the registered domainname Both ?partnerprice The amount to be paid by the reseller Paid ?retailprice The amount to be paid by the enduser. (public price) Paid ?owner_id Contact ID of domain owner Paid ?tech_id Contact ID of technical contact Paid ?billing_id Contact ID of billing contact Paid ?admin_id Contact ID of administrative contact Paid ?status REGISTERED or NOT AVAILABLE Both ?authcode Generated authorization code Paid ?autorenew Autorenewal flag. Either enabled or disabled. Paid status OK Both   Example: Registering a domain for 2 years with nameservers under the domain. Request   curl -X POST https://api.freenom.com/v2/domain/register.xml\     -d "domainname=test001.tk\     &period=2Y\     &nameserver=ns1.test001.tk\     &nameserver=ns2.test001.tk\     &owner_id=JSMTH01\     &email=john@smith.net\     &password=68bb651cb1\     &domaintype=PAID     " Response  <?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes"?>     <freenom>         <domain>             <domainname>TEST001.TK</domainname>             <domaintype>PAID</domaintype>             <period>2Y</period>             <currency>EUR</currency>             <retailprice>32.50</retailprice>             <partnerprice>15.60</partnerprice>             <expirationdate>20100711</expirationdate>             <owner_id>JSMTH01</owner_id>             <billing_id>JSMTH01</billing_id>             <admin_id>JSMTH01</admin_id>             <tech_id>JSMTH01</tech_id>             <authcode>88398480402849880</authcode>             <autorenew>enabled</autorenew>             <status>REGISTERED</status>         </domain>         <result>DOMAIN REGISTERED</result>         <status>OK</status>     </freenom>
  • 7-6 18:14
  • kabone76
  • My topic Compiled Bots do not work.
  • Every time I compile a bot, it crashes on startup.. Hasn't this issue been around for months? Still not fixed? Doesn't matter the module, just crashes. EDIT: Looks to be caused by DevComponents.DotNetBar.SuperGrid.dll as I replaced the one from the compiled bot from one here - http://www.whitehatbox.com/bbs/BBSPost?postid=5300#.WVRb0YTyvbg from the bottom post and it allowed the bot to open but when I goto run it I get this error 
  • 6-29 18:35
  • kabone76
  • My topic Table Loop Memory Issue?
  • Operating System:Windows 10Operating System Bit:64bitSoftware Version:4.0.5 Not sure if this is my doing or the program. This is happening in a compiled version. I have a table loop that is running through a list of anywhere from 200-800 rows, It goes through the loop runs a regex process that returns values similiar to contactAg('92019aa87c3b210088f2bfaaba3d80c6'); from there. it runs a csharp function document.getElementById("#").click() which then clicks the current ContactAg value. After awhile it crashes and also runs alot of memory when I check it in it keeps rising until it crashes. Is there a way to fix this. I will say  I haven't been able to duplicate it on windows 7. Thanks
  • 2016-07-07 02:40
  • kabone76
  • My topic Compiled Program Doesn't show
  • Operating System:Windows 7Operating System Bit:64bitSoftware Version:3.7.1After the update, compiled versions starting running, but it doesn't actually show anything. I can see the process running in Task Manager but it's not actually showing the form or program.
  • 2015-10-11 10:50
  • kabone76
  • My topic Menu Strip for forms?
  • Hello I was curious how can I go about adding a menu strip like this: I see an option for Menu strip here but I cannot change the values: 
  • 2015-09-29 09:43
  • kabone76
  • My topic Prevent Cookies from being ...
  • Is there a way to prevent the cookies from being cleared after a successful thread? I do not want to have to keep loggin into facebook every time a new thread is started, and I do not have a way to prevent the tab names increasing.. How could i make it so I stop the cookies from being cleared?
  • 2015-09-17 11:08