Following
Followers
  • steve316
  • My topic Compiled Bot Not Working
  • Operating System:Windows 7Operating System Bit:32bitSoftware Version:NAI have compiled the bot but every time we run the program it is not loading the website and times out.
  • 2016-11-03 10:32
  • steve316
  • My topic Since the recent update
  • Operating System:Windows 10Operating System Bit:32bitSoftware Version:NewestI cannot get botchief editor to upload any files since the latest update. It has slowed my pc down tremendously.
  • 2016-09-29 09:50
  • steve316
  • My topic Find Link and Click if No L...
  • Here is the scenario. Hopefully someone who speaks English will be able to understand and help. I am trying to get my bot to find a link and click it, however the link is not always present if not I need it to move to page 2 etc. I have tried using the IF statement but I can't get it to look for the link and provide a false or true. If the link to renew is present I want it to click it  If not present I want to move to the next page. This should be extremely simple task but after many efforts I cannot get it to work or get the proper help from support. 
  • 2016-09-19 11:39
  • steve316
  • My topic I compiled my bot but on a ...
  • I have compiled my bot into .zip but the program will not run on someone else's computer unless they download bot runner. I don't want to reveal the program I am using to build the bots. Is there a way to make it work?
  • 2016-09-19 11:37
  • steve316
  • My topic IF Statement Question
  • I am trying to use an IF statement where IF a link is present or true it clicks the link however it is skipping the true and jumping to false. I know the statement is true. Is there a fix? If I use the control without the if statement it clicks the link.
  • 2016-08-11 09:29
  • steve316
  • My topic Finish Task
  • Operating System:Windows 10Operating System Bit:32bitSoftware Version:BotChiefRunner 3.5.8I keep setting a task to rerun with multiple runs set and time interval and the task finishes after the first time. It ran perfectly yesterday but today keeps ending after one successful attempt.
  • 2016-07-11 06:19