Following
Followers
  • seo
  • My topic Feature Requests - Fonts, T...
  • Hey There, Congratulations on launching the new software. Hopefully I'm your first paying customer for it :). I like the application so far, but here are my feature requests, and possible bug reports: Bug: On the "Script area", the window isn't large enough, so the "Next" button, isn't within view. Feature Request System Fonts: I have a lot of really nice fonts on my computer, can you make it so the application uses the system fonts? Feature Request Add Custom Fonts: If you can't do the above feature, can you make it so we can add our own fonts? Feature Request Define Default Text Size: On the Theme settings, can you give the option to specify a user-defined default text size? Right now, it defaults to very small, and I have to update each slide, but I don't want to use "Automatic" because that makes many slides text too large. If you let me specify the default size, then I can fix only the ones I think are too big. Feature Request Default Image Transparency: On the Theme settings, can you provide an option to default the image transparency? By default some images make it hard to read the text and having them default to a user-defined transparency it will automatically make the text easier to read. We could then go through and correct any images that might be too transparent. Feature Request Add More TTS Voices: I've purchased other TTS software in the past with additional voices. It would be nice to have a way to include those voices as well. I'm really enjoying the application so far and look forward to seeing what you guys do with it. Good luck, and I would really appreciate your feedback on these suggestions :).
  • 8-5 11:36
  • seo
  • My topic Can't Update Appearance
  • Hello There, I imported an account into TAM, but the update Bio gives a network error and the "update appearance" logs in without issue, but then fails with the error of "Did not find the controls." I would appreciate if this could be corrected :).
  • 7-21 17:22
  • seo
  • My topic SMS Verification May Not Be...
  • Hey There, I just registered an account manually in my browser, and I had the option to click a link that says "Skip", is there any way you could make TAM click that link rather than just saying the account registration failed? So far, everything seems to be working fine.
  • 7-20 16:40
  • seo
  • My topic Question about Limit sectio...
  • Hello There, Firstly, loving "Following Like". You guys have done a great job :). I'm having trouble understanding how the Limit section works. For example, under "Like Post" what do the various sections like "Time and Max running times" and "Interval time(s)" do and can you provide an example of how they are used? Thank you so much for your time!
  • 7-18 18:8
  • seo
  • My topic Upvoting Reddit Posts
  • Hey There, Is there a way to upvote Reddit posts with Following Like? If not, can that be added as a feature soon? I'd love to have that option.
  • 7-13 18:26
  • seo
  • My topic License Question
  • Hey There, I just bought Following Like (actually, I own a lot of your applications ). Anyways, I have two computers next to each other. One acts as more of a server that is always on, and the other is my laptop that I work on each day. My question is: is it OK to have the applications installed on both of my computers? I don't want to cause any problems. They are both my computers and only I would be using the applications. For my computer that acts like a server, I just use it to have software running constantly. On my laptop, I usually use it to mess around with applications and learn them. I appreciate your help on this! Thank you!
  • 7-11 20:28
  • seo
  • My topic Network Error: Tips that I'...
  • Hi There, I'm posting this to help anyone else who might be getting Network Errors constantly and nothing seems to work. I've been troubleshooting one of my accounts for the last day. I tried all of the suggestions and none of them worked. I tried:  - With proxy  - Without proxy  - With new proxy  - New User Agents  - I waited a 24 hour period.  - Added and verified a phone number  - Created a Twitter Application and input the API credentials  - Restarted TAP4  - Restarted my Computer  - Removed the account and added it again. Nothing would work. I also had no issue logging into mobile.twitter.com using the same UA and proxy that was getting the error in TweetAttacks. I then did something that fixed the problem. The Fix For Me When I originally added the account under "Accounts Manager"(#1) I put the mobile and web user agents into the "Account Settings"(#2) area and that was it. I thought this would be enough. After all of my troubleshooting, the thing that I just did was use the Bind UserAgent (#3) section and setup the UserAgents in there. This fixed the problem. My account is now running without issues. For whatever reason, simply putting the user agents in the account settings area is not enough, it looks like you have to bind them as well.
  • 1-22 22:38
  • seo
  • My topic Set proxies for global module
  • Hey there, When creating a task, in the Basic Settings, there is an option called "set proxies for global module." What does this do? How does this work when you have a proxy bound to a twitter account?
  • 1-16 23:31