Following
Followers
  • kudave2
  • My topic Compile without debug does ...
  • Operating System:Windows 10Operating System Bit:64bitSoftware Version:4.2.5 Again, extremely frustrated with bugs like this.  My bot works great in debug mode.  When I compile the project with the RunWebSubmitModule with debug mode unchecked and run in thread checked (with a string variable of Thread) the bot does NOT launch a browser window o Load URL action.  I am running bot in Administrator mode.  I have also tried the compile with thread unchecked as well.  Strangely, when I launch the RunWebSubmitModule  if I do an ALT-TAB it can see a Debug Browser window running but I can't switch focus to it at all. Need help quickly please.  This is really getting in the way of my development efforts. Thanks. Dave
  • 1-15 21:42
  • kudave2
  • My topic Switch Action does NOT work...
  • Operating System:Windows 10Operating System Bit:64bitSoftware Version:4.2.5 When I have SWITCH action outside of IF statements it works fine.  When it's nested within 3 IF actions, it errors with unknown error.  Any ideas???
  • 1-9 12:59
  • kudave2
  • My topic How can I get my Bot to exe...
  • I've added 2 string variables for scheddate and schedtime on a form but I'm not sure how to use these string variable or some other functionality to get the RunWebSubmitModule to execute at the specific date and time.  Any help would be greatly appreciated. Thanks! Dave
  • 1-8 22:56
  • kudave2
  • My topic Can't get RunCSharpCode to ...
  • Used forum example http://www.whitehatbox.com/bbs/BBSPost?postid=4349&searchText=date#.WG8T24WcFhE to get date/time from system and on TestRun got error stating that I was using a different version of browser and it couldn't run.  If I run in debug it doesn't return date/time to the variable that I assigned.  Looking for the best way to obtain system date and time for a wait or sleep process.  Thanks!
  • 1-6 20:37
  • kudave2
  • My topic Operate Combobox UpdateSele...
  • Operating System:Windows 10Operating System Bit:64bitSoftware Version:4.2.5Operate combobox updateselecteditem DOES NOT work with either text or variable.  After RUN, form still shows combobox with blank instead of the selected item.  Please advise if there is a fix.  Thank you.
  • 1-5 22:38
  • kudave2
  • My topic Issue running Botchief Runner
  • I've created a bot in Botchief Editor that works perfectly in the editor.  When I create a task in Runner, and enter my initial variable values and attempt to run the task, I'm getting the following error: Thread: 1.  Task: "Mint Refresh"  failed. Reason: The system cannot find the file specified I'm not sure what file the msg is referring to.  I'm not using any files other than the .dat file I imported for the task. Can you help me with this error msg?  Thanks Dave
  • 2016-12-25 10:14