WhiteHatBox
Share Page
Following(0)
Partner(s)
Roberto Baan

Problem Secure Connection Failed certificate

ReplyThanks 2019/11/08 00:09:50 0 0


Hi every body.


I have small bot accessing a web site and making some process, it was working to yesterday in the night when start having this problem:

Secure Connection Failed


uses an invalid security certificate.

The certificate is not trusted because the issuer certificate is unknown.
The server might not be sending the appropriate intermediate certificates.
An additional root certificate may need to be imported.

Error code: <a id="errorCode" title="SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER">SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER</a>

This could be a problem with the server's configuration, or it could be someone trying to impersonate the server.
If you have connected to this server successfully in the past, the error may be temporary, and you can try again later.

I am using GeckoFx 45.0 there some way to load the certificate or trust of web site or any way to pass this problem.


Thanks for the help in advanced.


Karmagedon
2019/11/08 16:57:07
1 # Roberto Baan 2019/11/8 0:09:50

Thanks for the help in advanced.

  1. Perhaps this is a temporary problem.
  2. Perhaps this is a new surprise from the developers of the editor.
  3. It is possible that the site has been updated and it will no longer work on this version of the engine.
So far, the only option I can offer you is to check the Google Chrome engine. If everything works there, you can rewrite your module for this engine. There is an export in the BotChief editor, but you will have to replace all the actions for working with the browser.
Module Development - [email protected] // Thanks - https://ko-fi.com/arbots
Roberto Baan
2019/11/09 05:20:51

Thanks for answer, yes my idea was change to Google Chrome where work the web site but now my problem I can not switch to Chrome because when is loading give me and error.

Do you know what version of Google Chrome work how correct the problem??




<< < 1> >>
VerifyCode
Advanced Option