WhiteHatBox
<<< 123.. > >>
mikeinnyc 2017/03/05 00:40:27 0 0
Operating System:Windows 10Operating System Bit:64bitSoftware Version:1607
kudave2 2017/02/12 18:15:24 0 0
Operating System:Windows 10Operating System Bit:64bitSoftware Version:4.2.7Variable operate (table) not working properly when using processing way of Get value(s) from table, checking Remove row after get value(s), selecting Remove row and add the row to the first of the table and using the Last row as the Row Index.  Basically, it will load the values from the table columns from the Last Row BUT...
user_1234 2017/01/27 23:22:25 0 0
Operating System:Windows 10Operating System Bit:64bitSoftware Version:4.2.7 When I make a conditionalVar=1 IF (var >= 2)=>TrueIt says 1 is >= to 2, which is incorrect.
seoxis 2017/01/15 12:32:39 0 0
Operating System:Windows 10Operating System Bit:64bitSoftware Version:4.2.6hi,when i click on "Custom Action List" and i close without create custom action listi have computer and windows operation deletedit's normal ?...
kudave2 2017/01/08 23:06:42 0 0
Operating System:Windows 10Operating System Bit:64bitSoftware Version:4.2.5When I have SWITCH action outside of IF statements it works fine.  When it's nested within 3 IF actions, it errors with unknown error.  Any ideas???
kudave2 2017/01/05 13:17:39 0 0
Operating System:Windows 10Operating System Bit:64bitSoftware Version:4.2.5Operate combobox updateselecteditem DOES NOT work with either text or variable.  After RUN, form still shows combobox with blank instead of the selected item.  Please advise if there is a fix.  Thank you.
Howski 2016/12/25 21:46:54 0 0
Operating System:Windows 10Operating System Bit:64bitSoftware Version:4.3.5Hi,I have been following the Scraper tutorial and found that the save to variable drop down box is not working any longer. Everything works up to that point....
Howski 2016/12/25 21:55:06 0 0
Operating System:Windows 10Operating System Bit:64bitSoftware Version:4.2.5Hi, following the scrape tutorial - Operate control variable is not showing variable in the drop down control box....
jenrib 2016/12/21 16:32:47 0 0
Operating System:Windows 7Operating System Bit:32bitSoftware Version:6.1 build 7601 service pack 1under action settings in processing way I select appends the string in dropdown works fine but then I go to added string and shows white box (not greyed out) but I cannot add anything in there. I need to add to a domain name there in order to append the url with different usernames but clicking in the white area in added string box wont allow any input.
Miguel 2016/11/30 05:42:03 0 0
Operating System:Windows 10Operating System Bit:64bitSoftware Version:4.2.3When I do a Find Action of a control with index variable and test it, it's ok.But the saved variable (control type) returns false.Is it a bug or I'm doing it wrong....
robotxt 2016/11/29 12:34:21 0 0
Operating System:Windows Server 2012Operating System Bit:64bitSoftware Version:4.2.3I try to get values from a dropdown list and everytime i click on "get listbox values" i get this error...
webport 2016/11/12 01:20:34 0 0
Operating System:Windows 7Operating System Bit:32bitSoftware Version:1.0.0.0Installed BotChief Editor 1.0.0.0 in windows 7 environment, open program get error message: (Load browser DLL file failed, please run it again using administrator rights!) I authorized the app to no avail. Tried running again in every compatibility mode available; any suggestions?       
steve316 2016/11/03 17:49:14 0 0
Operating System:Windows 7Operating System Bit:32bitSoftware Version:NAI have compiled the bot but every time we run the program it is not loading the website and times out.
Timbalord 2016/10/28 05:34:14 0 0
Operating System:Windows 8.1Operating System Bit:64bitSoftware Version:4.1.9When i set several Scraper settings and give the focus to another action and then return to the scraper again, the settings are gone. But it works like defined before. 
robotxt 2016/10/26 08:07:07 0 0
Operating System:Windows Server 2012Operating System Bit:64bitSoftware Version:4.1.9Not sure why is not deleting a row from a table when using get values from table on variable operate function. I've setup the table variable as a local variable but when i run the module on the runner it doesn't  work...
bechampions87 2016/10/19 00:19:37 0 0
Operating System:Windows 10Operating System Bit:32bitSoftware Version:1Hi, I'm trying to use the "Go to" command to move the bot onto a nested action. The problem is the nested actions don't have any numbers and when I add a title, it just says "0.[Action Name]"How do I get around this bug?
mpspringer 2016/10/11 17:03:30 0 0
Operating System:Windows Server 2012Operating System Bit:64bitSoftware Version:3.6.8Error: Within the WhiteHatBox app, clicking "Run" for BotChiefRunner/BotChiefEditor, a "Network error, please try to login later again." message appears.- wtf?
user_1234 2016/10/07 13:41:40 1 0
Operating System:Windows 7Operating System Bit:64bitSoftware Version:4.1.5Hi,I have a program that worked with ealier versions of botchief (and runner) but not when it uses the inequality var(double) <, >, or <> it always comes shows false. Even when it is < or > than the variable specified.When the function is false ...
user_1234 2016/08/23 20:27:43 0 0
Operating System:Windows 7Operating System Bit:64bitSoftware Version:3.6.4Botcheif doesn't save DeathbyCaptcha settings.It will work when I put in settings and hit save, but when I open up the settings again the login info is missing. 
jsanders83 2016/08/08 10:16:11 0 0
Operating System:Windows 10Operating System Bit:64bitSoftware Version:3.6.3BotChiefRunner 3.6.3 ProWhile trying to change modify Settings, I get "The 'API Key' can't be empty! Note that 2Captha is not checked.I cannot make modifications to Settings in RunnerPlease advise -...
<<< 123.. > >>
Official Twitter Account
Get Support
Create Support Ticket
Share Page
Partner List